PathLighter Cane - Verstelbare Offset Handle Walking Cane Met Light Shaft

PathLighter Cane - Verstelbare Offset Handle Walking Cane Met Light Shaft

Licht je weg en voel je veiliger met onze nieuwe PathLighter offset walking cane. De super heldere Xenon lamp in de schacht van de riet zorgt voor een verlichte "veiligheidscirkel" die u toelaat om duidelijk obstakels te zien die in uw pad kunnen zijn.

Productdetails

PRODUCTOMSCHRIJVING

PathLighter Cane - Verstelbare Offset Handle Walking Cane Met Light Shaft


Licht je weg en voel je veiliger met onze nieuwe PathLighter offset walking cane. De super heldere Xenon lamp in de schacht van de riet zorgt voor een verlichte "veiligheidscirkel" die u toelaat om duidelijk obstakels te zien die in uw pad kunnen zijn. Voel je zelfverzekerd en veilig genoeg om veilig avondwandelingen te nemen of te onderhandelen met dun verlichte gangen en trappenhuizen.
Het nieuwe ontwerp van deze riet laat het snel en gemakkelijk van 34 "tot 39" aanpassen. De ergonomische handgreep en offset-stijl zorgt voor comfort en extra stabiliteit tijdens het lopen en de makkelijke aan / uit-schakelaar voor het licht zorgt ervoor dat u licht krijgt wanneer u het nodig hebt.

● Handige lichtschakelaar aan de handgreep

● Comfortabele sponshandgreep

● True Light High Power Xenon Lamp (duurt 40 uur)

● Duurzame aluminium- en polycarbonaatconstructie

● Vervangingslampen beschikbaar

● Benodigd drie (3) AA batterijen (niet inbegrepen)

● Wordt geïnstalleerd met een gratis rubberen rubberen top


GEGEVENS


Materiaal: Aluminium en Polycarbonaat
Oppervlak: Geoxideerd
Hanteer: spons
Hoogte: 34-39 "
Kleur: Zwart, Zilver
Netto Gewicht: 0,5 kg
Laadvermogen: 200 pond
Certificaat: CE, FDA

7192-00_500x500.jpg

INPAKKEN
Poly zak, 50 stuks / karton, Sticker
Kartonmaat: 73x24x52 cm


LEVERING
35 dagen


Haven

Ningbo of Shanghai


BETAALVOORWAARDEN
TT, Western Union

IMPERIAL CROWN is bezig met padlighter riet - verstelbare offset handvat lopende riet met licht schacht voor meer dan 10 jaar en heeft een goede reputatie voor zijn kwaliteitsproducten en goede service. Als professionele fabrikant en leverancier in China verwelkomen wij u graag de goedkope en kwaliteitsproducten van onze fabriek te kopen of te groothandel.

Een paar:Kristallen bol handvat wandelstok met Light Up Lucite met Wenge hout - Walking Cane Volgende:Beste Cane wandelen voor bejaarden met LED zaklamp, paniek Alarm en alarm licht

Onderzoek