Kristallen bol handvat wandelstok met Light Up Lucite met Wenge hout - Walking Cane

Kristallen bol handvat wandelstok met Light Up Lucite met Wenge hout - Walking Cane

Deze jurk-stick is de meest innovatieve in zijn soort op de markt vandaag. Het kristal snijden Lucite bal zit bovenop de prachtige Lucite en wenge hout schacht.

Productdetails

PRODUCTBESCHRIJVING

 

Kristallen bol handvat wandelstok met Light Up Lucite met Wenge hout - Walking Cane


Deze jurk-stick is de meest innovatieve in zijn soort op de markt vandaag. Het kristal snijden Lucite bal zit bovenop de prachtige Lucite en wenge hout schacht. Het bovenste interieur van de Lucite sectie op de as heeft een reeks van witte strepen maken beter licht reflectie. Het licht wordt automatisch ingeschakeld wanneer het zintuigen trillingen van het lopen. Deze knipperend licht straalt een aantrekkelijke oranjerode aura. Het licht kan gemakkelijk worden verwijderd, als iemand niet gebruiken het licht willen zou tijdens het wandelen. Deze wandelstok zou zijn geweldig voor het nemen van de late avond wandelingen of wandelen down een onverlichte hal.

●Motion geactiveerd kristal snijden duidelijke lucite bal handvat

●Genuine Wenge houten schacht met gestreept, duidelijke lucite bovenste gedeelte

●Includes batterijen en een lange duurzame rode LED zaklamp


SPECIFICATIES


Materiaal: Hout en Lucite
Oppervlakte: jas
Handvat: Lucite bal
Hoogte: 36-37-inch
Kleur: Brown
Netto gewicht: 0.6 kg
Laadvermogen: 250 pond
Certificaat: CE


VERPAKKING
Gebonden card, 50st/karton, logo afdrukken
Kartonnen grootte: 73 x 24 x 52 cm


LEVERING
35 dagen


Poort
Ningbo of Shanghai


BETALINGSCONDITIES
TT, Western Union

IMPERIAL CROWN is bezig met kristallen bol handvat wandelstok met verlicht lucite met wenge hout - wandel stok voor meer dan 10 jaar en bezit goede reputatie voor kwaliteitsproducten en goede service. Als een professionele fabrikant en toeleverancier in China verheugd we u te kopen of de goedkope groothandel en kwaliteitsproducten van onze fabriek.

Een paar:Cane Folding reizen Cane met LED licht beste Cane voor saldo opstaan Volgende:PathLighter Cane - Verstelbare Offset Handle Walking Cane Met Light Shaft

Onderzoek