Links rechts polssteun Wraps Brace, onmiddellijke verlichting voor Carpaal Tunnel peesontsteking pols pijn

Links rechts polssteun Wraps Brace, onmiddellijke verlichting voor Carpaal Tunnel peesontsteking pols pijn

Beschrijving links rechterpols productondersteuning Wraps Brace, onmiddellijke verlichting voor Carpaal Tunnel peesontsteking pols pijn moe van het vechten een verloren strijd met CARPAAL TUNNELSYNDROOM? Met de toename van het gebruik van computers in de hele bezetting allerlei, carpaal Tunnel is uitgegroeid tot een wijdverbreid probleem voor...

Productdetails

PRODUCTBESCHRIJVING

Links rechts polssteun Wraps Brace, onmiddellijke verlichting voor Carpaal Tunnel peesontsteking pols pijn

MOE VAN HET VECHTEN EEN VERLOREN STRIJD MET CARPAAL TUNNELSYNDROOM? Met de toename van het gebruik van computers in de hele bezetting allerlei, carpaal Tunnel een wijdverbreid probleem geworden voor veel mensen die de polssteun zal helpen!

HANDMATIGE ARBEID OF SPORT OORZAAK POLS TENDINITIS HEEFT? Stel je zelfs een fractie van de stevigheid die u in uw pols ooit wint! Een verwijderbare metalen spalk biedt ondersteuning aan alle severities van tendinitis.

INSTANT POLS ONGEMAK OPLUCHTING! Sterke Velcro compressie en ondersteuning helpt verlichten ongemak van de pols.

BLIJVEN UW PASSIE EN VERLICHTEN DE PIJN! Weer die het nu naaien, gaming of grafisch bewerken, de steun van de pols brace kunt u genieten van uw activiteit met verminderde RSI pijn.


SPECIFICATIES

Kleur: zwart

Handvat: links, rechts

Grootte: Small, Medium, groot

 

VERPAKKING

Poly bag, 100 stuks/doos

 

LEVERING

30 dagen

 

Poort

Ningbo of Shanghai

 

BETALINGSCONDITIES

TT, Western Union


IMPERIAL CROWN heeft bezig met links rechts pols steun wraps brace, onmiddellijke verlichting voor carpaal tunnel peesontsteking pols pijn meer dan 10 jaar en bezit goede reputatie voor kwaliteitsproducten en goede service. Als een professionele fabrikant en toeleverancier in China verheugd we u te kopen of de goedkope groothandel en kwaliteitsproducten van onze fabriek.

Een paar:Neopreen polssteun Volgende:Herstel pols mouw steunbeugel helpt met symptomen Carpaal Tunnel, RSI, artritis, tendinitis en verstuikingen

Onderzoek