Verstelbare cervicale kraag voor nek en schouder pijn verlichting cervicale trekinrichting

Verstelbare cervicale kraag voor nek en schouder pijn verlichting cervicale trekinrichting

Productbeschrijving verstelbare cervicale kraag voor nek en schouder pijn verlichting cervicale tractie apparaat snel PAIN RELIEF: longtime om hulp te krijgen van stress en druk van nekpijn, pijn in de schouder, spanning, spierspasmen, helpt gebruik 2-3 tijd dagelijks voor 10-20 dagen Je kunt het voelen van de resultaten in...

Productdetails

PRODUCTBESCHRIJVING

Verstelbare cervicale kraag voor nek en schouder pijn verlichting cervicale trekinrichting

SNELLE verlichting van de pijn: Gebruik 2-3 tijd dagelijks voor 10-20 dagen helpt longtime om hulp te krijgen van stress en druk van nekpijn, schouder pijn, spanning, spierspasmen, kunt u de resultaten zich in slechts een paar korte minuten.

MAKKELIJK te gebruiken: plaats de nek tractie kussen rond de nek, de cirkel om de juiste grootte aanpassen, repareren de nylon band in de voorzijde en zijn klaar om te gaan!

CORRECTS en helpt handhaven goede hals houding: Aandacht voor computer, touch-pad en mobiele telefoon gebruikers: Houd je hoofd omhoog! JDOHS nek trekinrichting kan helpen voorkomen dat vooruit-en-neer hoofd positie bij het gebruik van laptop of mobiele telefoon. Op hetzelfde moment strekt het zich uit je stijve spieren rond de nek en schouders.

Licht van gewicht en makkelijk te gebruiken. Behandel uw pijn in uw eigen huis!

Verstelbare universele maat voor de meeste mannen en vrouwen

 

SPECIFICATIES

Kleur: bruin, blauw, grijs

Grootte: verstelbaar

Past nek omtrek: 14-18 inch

 

VERPAKKING

Poly bag, 50 stuks/doos, label

 

LEVERING

30 dagen

 

Poort

Ningbo of Shanghai

 

BETALINGSCONDITIES

TT, Western Union


IMPERIAL CROWN is bezig met verstelbare cervicale kraag voor nek en schouder pijn verlichting cervicale tractie apparaat voor meer dan 10 jaar en bezit goede reputatie voor kwaliteitsproducten en goede service. Als een professionele fabrikant en toeleverancier in China verheugd we u te kopen of de goedkope groothandel en kwaliteitsproducten van onze fabriek.

Een paar:Stevige schuim cervicale kraag voor nek-ondersteuning en herstel van verwondingen, één grootte past meest, wit Volgende:Schuim cervicale kraag nek Protector ondersteuning kraag ivoor

Onderzoek