Informatie


IMPERIAL CROWN INDUSTRIAL CO., LIMITED heeft gericht op persoonlijke thuiszorg producten en medische revalidatie producten voor meer dan 10 jaar in China. We begonnen als een kleine operatie, maar nu uitgegroeid tot een van de toonaangevende leveranciers in de medische voorraden industrie in China.


Vandaag, IMPERIAL CROWN INDUSTRIAL CO., LIMITED is een van de hoogste fabrikant van kwaliteit thuiszorg propducts en medische revalidatie producten, zoals: wandelen wandelstokken, krukken, wandelaars, rolstoelen, stoelen van de Lift, Commodes, wc-bril aan de orde gesteld, douche Stoel, Bad veiligheid bar, u helpen omgaan met Bed, Orthopedische Pillow Reacher Tool, Tuin gereedschap enz.


IMG_2225.JPG


Als een wereldwijde leverancier van professionele thuiszorg producten in de Walking stokken, krukken, wandelaars, rolstoelen, Lift stoel, Commodes, wc-bril aan de orde gesteld, douche stoel, Bad Safety Bar, u helpen omgaan met Bed, orthopedisch kussen, Reacher Tool, Tuin gereedschap en andere producten , IMPERIAL CROWN INDUSTRIAL CO., LIMITED is doel maken de meest comfortabele kernbestanddeel gelukkig leven voor klanten over de hele wereld!


3113464728_1044786415.jpg


IMPERIAL CROWN industriële CO., beperkte producten omvat het volgende:


1, walking stokken

2, krukken

3, wandelaars

4, rolstoelen

5, stoelen van de lift

6, commodes

7, aan de orde gesteld wc-bril

8, douche stoel

9, veiligheid Bars

10, bed Assist handvat

11, Orthopedische Pillow

12, bereiken Tool

13, Tuin gereedschap

14, vrijetijdsartikelenWij leveren producten van de revalidatie tot een breed scala van bedrijven wereldwijd, variërend van grote multinationals tot kleine individuele bedrijven.


Wij zijn altijd van mening dat alle succes van ons bedrijf is direct gerelateerd aan de kwaliteit van de producten die wij aanbieden. Dus onze producten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen zoals bepaald in ISO 9001, SGS, CE, FDA richtlijnen en onze strikte kwaliteitscontrolesysteem.


walker

walker


Onze afzetmarkt is:


Zuid-Azië 5%

Zuid-Europa10%

Noord-Europa 10%

Midden-Amerika7%

West-Europa 10%

Oost-Azië5%

Midden Oosten8%

Oceanië5%

Afrika5%

Zuidoost-Azië8%

Oost-Europa10%

Zuid-Amerika7%

Noord-Amerika10%


shower chair

shower chair with handle

shower chair with handle


Naast onze bestaande gegoten producten, kunnen IMPERIAL CROWN INDUSTRIAL CO., LIMITED ook producten voortbrengen volgens de tekeningen of monsters van onze klanten. Wij controle de kwaliteit van de producten kritisch voor elke stap tijdens de productie van aangepaste onderdelen naar afgewerkte producten. Wij bieden technische ondersteuning die is ongeëvenaard.


Tot slot, we oprecht welkom de kooplieden in wereldwijd om te komen tot samenwerking te bespreken!